Evenement

logoETW

Enter The Wave 2018

Naujac-Sur-Mer, Zuid-Frankrijk

Sfeer

Op Enter The Wave staat de sfeer centraal. Daarom overnacht je in grote, comfortabele tipi tenten en is er een gemeenschappelijke festival area met lounges, beachbars, podia en een grote diner tent. De tipi tenten staan opgesteld rondom ons beachvolleybalnet, waar heel de dag door kan worden gespeeld. Ons terrein is besloten en daarom alleen toegankelijk voor mensen met een Enter The Wave bandje.

Muziekinstrumenten, long-skateboards en Johnny Loco beachcruisers kunnen op elk moment van de dag worden geleend aan de bar. Zo kun je gemakkelijk de omliggende dorpjes verkennen, op de fiets of boardend. Ook is het mogelijk om voor een kleine prijs de hele vakantie lang yogalessen te volgen, op het strand of midden in de naaldbossen. Gedurende de week zal het diner 4x gratis verzorgd worden en kun je jezelf opgeven voor een lopend ochtend-buffet tussen 10 en 12. Verder kun je bij de verschillende restaurants en eettentjes op de camping dineren of inkopen doen bij de supermarkt.

Festival

Op het Tipi terrein staat onze eigen Enter The Wave bar en ons podium, welke plek biedt aan verschillende DJ’s, bandjes en singer-songwriters. De line up voor aankomende zomer wordt nog gevormd en zal ruim voor de zomer bekend worden gemaak. Bekijk de line up 2017 voor wat je kunt verwachten!

Naast de dagelijkse optredens organiseren we regelmatig strandfeesten waarbij tot vroeg in de ochtend platen worden gedraaid, zoals een rave party georganiseerd door de DJ’s van Disco Karavaan en het Enter The Wave themafeest “Tipitân”. Deze strandfeesten vinden plaats rondom de verlaten Duitse bunkers van Naujac-sur-Mer, zodat je ‘s nachts perfect kunt slapen op het tipi terrein. Naast deze feesten beginnen we elke dag al vroeg in de avond met optredens van bandjes en DJ’s en zal er een Open Mic avond en een Lacanau kroegentocht worden georganiseerd. Onze bar blijft dag en nacht geopend, ook op dagen waarop geen late optredens gepland staan.

Surfen

Bij aankomst op het Tipi terrein kun je kiezen aan welke activiteiten je deel wilt nemen. Onze spot is perfect om te surfen dus dit wordt zeker aangeraden. Als je voor een surfpakket kiest krijg je naast een surfplank en wetsuit voor de hele vakantie ook begeleiding van onze eigen surfleraren.

Locatie

Enter The Wave vindt plaats in Naujac-sur-Mer, een surfdorp midden in de naaldbossen van de Franse Aquitaine regio. Ons Tipi terrein beslaat 4000m2 en bevindt zich vlak achter de duin, op nog geen 150m van zee. Een ideale plek dus om onze tipi’s op te zetten. Je overnacht met 2 tot 5 personen in een ruime tipi tent. Deze zijn al opgezet bij aankomst. Je neemt zelf een matje en slaapzak mee. Op ons terrein staan o.a. een eigen bar, podium, disco caravan, hangmatten, hot-tub en een aantal grote gemeenschappelijke tenten. Ook staan er enkele kleine tentjes vrij voor gebruik over het terrein verspreid. Vlak naast het tipi terrein bevinden zich nog een aantal eettentjes, barretjes en een kleine supermarkt.

Enter-The-Wave-slider

 

Meer info

Tipi's

Kamperen hoeft niet altijd basic te zijn. Op Enter The Wave slaap je in ruime, comfortabele tipitenten van 5×5 meter (3-5 personen) of 3×3 meter (2 personen) waarin je rechtop kunt staan. Je geeft op locatie zelf aan met welke vriend(inn)en je de tipi gaat delen en of je bijvoorbeeld naast een andere tipi wilt staan. Mocht je alleen reizen dan kun je, als je geen voorkeur hebt, een tipi delen met anderen die ook alleen reizen.
Busreis

Onze bussen vertrekken vroeg in de avond van de aanvangsdatum. Opstappen is mogelijk in Amsterdam, Utrecht en Breda. In de bus worden een aantal speelfilms gedraaid en zullen de lampen ‘s nachts uitgaan zodat iedereen zijn nachtrust kan pakken. We komen in de ochtend aan op de camping in Naujac-Sur-Mer. De terugreis met de bus start in de avond en in de volgende ochtend (einddatum) kom je weer aan in Nederland.
Toegangsbandjes

Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.

Stroom

Op het terrein zijn enkele oplaadpunten aanwezig die door deelnemers vrij te gebruiken zijn. Oplaadpunten kunnen op verzoek worden gebruikt en gaan na het plaatsen van de electronica weer op slot. Gebruik van deze oplaadpunten is op eigen risico. Enter The Wave is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen bij de oplaadpunten.
Sanitair

Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig. Gebruik van deze voorzieningen is gratis. Douches zijn warm en van goede kwaliteit.
Drinkwater

Het Franse water is gewoon drinkbaar. Ook kun je water bij de camping-supermarkt halen.
Veiligheid
Bij aankomst op het terrein worden de campingregels en strandvoorschriften duidelijk uitgelegd. Houd je hieraan.
Wi-Fi
Er zijn Wi-Fi hotspots in het dorp op loopafstand.
Cash
In het dorp kan worden gepind. Op het Tipi terrein kun je knipkaarten kopen via overboeking of met cash.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Grouptravels, de reisorganisatie achter Enter The Wave.

Clinics & materiaal

Naast de surflessen kun je voor slechts EUR 15 elke dag meedoen met de Yoga clinics. Deze vinden elke ochtend en soms ook in de avond plaats, op het strand of in de naaldbossen. Verder organiseren we longboard clinics en massage workshops, variërend per week.

Aan de bar zijn muziekinstrumenten (gitaren), longboards (& bescherming) en 15 beachcruisers van Johnny Loco gratis te leen. Zo kun je gemakkelijk naar een van de omliggende dorpjes fietsen of boarden wanneer je er zin in hebt. Ook hebben we een aantal Onewheels” staan die je, met iets meer gebruiksaanwijzing, gratis kunt lenen.

EHBO

Op het terrein zullen EHBO’ers aanwezig zijn. De organisatie kan je hier altijd naar doorverwijzen indien nodig.

Diefstal

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen of bij ons te huren. Ook is het mogelijk om een kleine kluis te huren bij de receptie. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent.

Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Routebeschrijving

Enter The Wave vindt plaats op camping le Pin Sec in het surfdorp Naujac-sur-Mer. Mocht je met de auto komen dan volgt een routebeschrijving later.

Alcoholgebruik

Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
Handicaps

Helaas kan Enter The Wave niet volledig voorzien in de vraag die handicaps met zich mee kunnen brengen. Echter zullen we wel proberen om het voor personen met een handicap mogelijk te maken deel te nemen aan Enter The Wave. Neem hiervoor contact op met de organisatie via info@enterthewave.nl

Niet toegestaan op het terrein

1. Wapens zijn verboden op het terrein
2. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
3. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
4. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
5. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
6. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
7. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
8. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
9. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Ik wil nu boeken!