Line up

Bekijk hieronder de line-up van 2017.
De artiesten van 2018 worden binnenkort bekendgemaakt via Facebook en Instagram.

 • SON MIEUX

  SONGS WRITTEN AT 7 AM

  Son Mieux is een band rond singer, songwriter en producer Camiel Meiresonne. Hij schrijft zijn nummers in de late uurtjes wat zijn songs zowel intiem als levendig maakt. Na vanaf zijn 11e in verschillende bands te hebben gespeeld, verovert hij nu de wereld met zijn eigen band. Luister de nummers Feels & Blisters hier hier.

 • Jack and the Weatherman

  POP/FOLK

  Jack and the Weatherman is een haarlemse pop/folkband en hun storytelling songs zijn de must see op Enter The Wave. Jack and the Weatherman brak door met nummers als Free en The Years welke inmiddels meer dan 6 miljoen keer beluisterd zijn op spotify.

 • Disco Karavaan

  DISCO

  De 80’s DJs van Disco Karavaan brengen Disco terug naar de dansvloer. Met de nodige techno ervaring hebben deze DJ’s hun focus op vrolijke disco techno. Met de volledig omgebouwde DJ-booth-caravan staan de DJ’s van Disco Karavaan als residents op Enter The Wave.

 • PALMSY

  DANSBARE INDIE-ROCK

  Zweef tussen sprankelende indie pop, en de levendige energie van pop-punk. Mix deze twee genres met de punch van 90s alt-rock zoals Weezer en dan heb je de indie rockband PALMSY. De liedjes zijn aanstekelijk, sexy, opzwepend en vooral energiek

 • LOTTE WALDA

  PUUR

  Lotte Walda is een singer songwriter uit Heerlen (Limburg) welke doorbrak via Giels talentenjacht. Ze schrijft eigen verhalende nummers, puur en vanuit het hart geschreven. Daarnaast covert ze nummers vanuit de jaren ’60 & ’70. Denk aan Janis Joplin en Nina Simone. In 2016 stond ze o.a. in Paradiso met Douwe Bob Posthuma.

 • Cliff de Zoete

  TECHNO

  Cliff de Zoete is een Amsterdamse DJ met een voorkeur voor techno. Het blijft voorlopig spannend in welke week hij optreedt. Cliff de Zoete draait op feesten als Graefenthal en La Rêve en ontwikkelt inmiddels zijn eigen EPs bij INLAB Records. Beluister zijn liveset hier en je weet waar we het over hebben.

 • Charmplay

  POP/FEEL-GOOD

  De band Charmplay combineert catchy melodieën met een energieke live-performance. De feel-good nummers van deze vijf artiesten passen perfect bij een zonnige namiddag aan het strand. Je beluistert hun demo Trenchcoat hier.

 • BJARKE RAMSING

  COUNTRY, FOLK, BLUES

  Bjarke Ramsing is een Deense muzikant welke bloedmooie, aangrijpende en acoustische nummers schrijft. Verhalende nummers met een emotioneel-tragisch stemgeluid. Beluister zijn nummer Douamont Ossuary hier.

 • SNOW COATS

  POP / FOLK

  Snow Coats is een unieke Doetichemse band met Ierse folk invloeden. Hun nummer Backyard kwam uit in 2017 en geeft een mooie weergave van hun leuke, energieke muziek. Het nummer beluister je hier.

 • MUSQTON

  FRANSE DISCO

  Met een combinatie van heerlijke disco tunes en Franse chansons zijn is DJ-team MusQton een lekkere toevoeging voor elk strandfeestje. Het team maakte in het allereerste jaar het debuut en zal ook dit jaar weer acte de présence geven op het Enter The Wave surffestival.

 • CUBAN CIGAR CLUB

  TRASHY ROCK & ROLL

  Cuban Cigar Club is een knettergekke band welke alleen uit is op Touren & surfen. Hun muziek is hard, los en rock & roll. In hun oude roestende Chevy rijden ze de Franse kust af en stoppen ze voor een weekje op Enter The Wave. Beluister hun nummer Goin’ Home hier.

 • SEM DYLAN

  RAUW

  Sem Dylan is een Rauwe Nederlandse singer songwriter, die o.a. bekend werd via de beste singer songwriter. Zijn stijl is puur, eerlijk en gebaseerd op de dagelijkse dingen.

 • HANDED

  HITJES MIX

  HANDED is de band rondom Stef Classens, winnaar van de derde editie van de beste singer-songwriter. In combinatie met zijn band en zijn herkenbare stemgeluid schrijft hij onbevangen en overtuigende songs. Check het nummer repeat to fade hier.

 • PETROL

  EXPERIMENTAL POP

  Petrol heeft een geheel eigen geluid dat zich het beste laat omschrijven als experimentele pop. Een mooie combinatie van funk, jazz en rockmuziek. Vol energie een prachtige combi van covers en eigen nummers. Beluister hun nummer gone hier.

 • MONKEY SANDWICH

  ZOMERS / VROLIJK

  Monkey Sandwich heeft een zomerse stijl die zich verder niet in een genre laat pakken. Geïnspireerd op de dagelijkse dingetjes als studente aan de Kunstenschool, maken ze vrolijke, zomerse muziek. Voor een een lekkere oppepper luister Lucky You hier.

 • KITSCH ‘n CREW

  DANS / SING ALONG BAND

  Kitsch ‘n Crew is een ultieme party-band met een snelle performance van korte hitjes. De 9 koppige band staat garant voor een energieke dans en sing-along avond.

 • JUMELAGE

  FUNKY HOUSE

  Dansjes in het zand & het strand, yes! De Utrechtse DJ Jumelage is een lekkere toevoeging aan onze line-up en zal disco funky house voor draaien je op het Franse strand van Naujac-sur-mer.

 • KAREL J SCHEPERS

  NEDERPOP

  Karel J Schepers maakt unieke Nederpop in navolging van bands als doe maar, blof en de Dijk. Zijn muziek valt op en brengt hem o.a. in DWDD en Giels Talentenjacht. Beluister zijn nummer Wie Vangt Me Op hier.

 • RONIN

  DRUM and BASS

  Ronin is een in Amsterdam gebaseerde Drum and Bass DJ. Bekend van feesten als 50 Hurtz, KAPOT SKEER, Wiltgroei, Inversion en Blast dem Beatz is hij overal in en rond Amsterdam te vinden. Normaal gesproken bestaat zijn muziek vrijwel geheel uit de donkere kant van het Drum and Bass genre, maar ook positieve vibes en dansbare setjes vallen binnen zijn repertoire.

 • KOEN ROELOFSEN

  HOUSE

  Koen Roelofsen heeft een voorkeur voor house & deephouse, waarbij hij classics meeneemt en in een nieuw jasje steekt. Phil Branie draait vooral in Utrecht & Amsterdam. Hij is wekelijkst te vinden als residential DJ bij Nachbarn (Gras vd Buren Utrecht) maar draait ook in de Winkel v. Sinkel & club Lux. Luister zijn track “we can play” hier.

 • Tweespalt

  Gezongen gedichtjes

  Tweespalt is een jonge band en winnaar tijdens de Enter The Wave open mic avonden in ‘t Gras van de Buren Utrecht. Ze vielen op door een prachtige, verhalende sound in zowel Nederlands, Engels als Frans. Heerlijke muziek voor een warme zomeravond.

 • JOHNNY UTAH

  INDIE/POP/ROCK

  De adrenaline, avontuur, liefde voor het podium, surfen en de rock ’n roll deed vier vrienden begin 2015 besluiten om met elkaar een band te starten en te vernoemen naar Johnny Utah; de surfer en FBI-agent uit de 90’s actiefilm ‘Point Break’. Beluister hun nummer Hard Days hier.

 • MANTRA

  PSYCHEDELISCHE GRUNGE

  Psychedelische Grunge is een beknopte samenvatting van Mantra. Scheurende gitaren afgewisseld met harmonieuze klanken, en een rauwe zang staan centraal in de muziek. Grofweg spelen ze een mix van Nirvana en Sleepy Sun. Een gecontroleerde grungeband bestaande uit vier enthousiaste muzikanten.

 • WILLEM BODHI

  SOUL / ROCK

  Willem Bodhi is een solo-muzikant die met zijn muziek alles even doet vergeten. Nadat we hem met heerlijke covers gespot hadden in de Irish pub in Rotterdam, moesten we hem erbij hebben. Deze muzikant staat garant voor een fantastische muziekavond, maar heeft ook roots in de hitparades en zelfs op het punt gestaan een album uit te brengen met Barry Hay (Golden Earring).

 • DJ ERA

  HOUSE, ITALO & DISCO

  DJ ERA is een Amsterdamse DJ met zijn roots in Lisse. Normaal draait hij een combinatie van spannende house met een vleugje Italo en disco, maar midden in de nacht kun je alles verwachten. DJ ERA is residentional bij de Claire in Amsterdam en draaide daarnaast o.a. in de Chicago Social, op Amsterdam open air en Festimi.

 • KOSTERLIJK VERMAAK

  DISCO HITJES

  Kosterlijk Vermaak is residential DJ in het G2as van de Buren Utrecht. Met zijn wekelijkse combinatie van funky disco platen komen al de guilty pleasures uit je hitzone verzameling voorbij. Ongegeneerd losgaan is een pre.

 • HANNAH KALDEWAY

  INSPIRERENDE LIEDJES

  De Utrechtse singer-songwriter Hannah Kaldewaij schrijft eerlijke en kwetsbare liedjes om bij weg te dromen. Met een heldere stem zingt Hannah over persoonlijke ervaringen, waarbij met name de liefde een grote bron van inspiratie vormt. Bereid je voor om te worden meegenomen in een rollercoaster aan emotie.

 • TOM SMITS

  ALLROUND / HOUSE

  Tom Smits is een allround DJ die draait op de meest uiteenlopende events door heel Nederland. Naast een lichte voorkeur voor house kun je bij deze residential DJ alles verwachten.