Line up

Bekijk de Line-up van 2018. Houd de Facebook en Instagram in de gaten voor meer nieuws!

(Optredens zijn onder voorbehoud van wijzigingen)

 • MAT MCHUGH

  SINGER SONGWRITER (WK 7+8)

  Mat McHugh is een singer-songwriter & multi instrumentalist met het hart op de tong. Zijn muzikale carriere begon toen hij op een open mic zijn eeuwige liefde tegen kwam en hier liedjes over ging schrijven. Luister zijn nummer Go Don’t Stop hier

   

 • Jack and the Weatherman

  POP/FOLK (WK 1+2)

  Jack and the Weatherman is een haarlemse pop/folkband en hun storytelling songs zijn de must see op Enter The Wave. Jack and the Weatherman brak door met nummers als Free en The Years welke inmiddels meer dan 6 miljoen keer beluisterd zijn op spotify.

 • RILAN & THE BOMBADIERS

  POP / FUNK (WK 2+3)

  Rilan & the Bombardiers is de Haarlemse band die gekenmerkt wordt door zijn eclectische stijl van pop, funk, rhythm-and-blues. Rilan & the Bombadiers werden bekend met hun debuut EP ‘Walking On Fire’ welke onder andere werd gebruikt in verschillende Amerikaans Netflix series zoals Shooter & Shut Eye. Hier luister je het nummer ‘Walking On Fire’

 • SEAN KOCH

  FOLK/ACOUSTIC (WK 6+7)

  Sean Koch is een Zuid-Afrikaanse singer-songwriter met een heerlijke surf / folk sound. Samen met zijn band reist hij de kustlijn af in een tour door Europa. De nummers zijn meeslepend, vrolijk en vol energie. Beluister het nummer Lift You Up hier.

 • COOKHOUSE

  POP / FOLK (WK 5+6)

  Cookhouse herken je aan het rauwe stemgeluid, folky invloeden en de moderne ambient sounds. Verschillende Singles, brengen je van opzwepende nummers zoals In Another Life naar echte folk nummers zoals Old Friend. Cookhouse speelde op verschillende podia door heel Nederland en is dit jaar te gast in Frankrijk.

 • TENTEMPIES

  SPAANS (WK 4+5)

  TenTempiés is een Spaanstalige artiestengroep die opzwepende, Spaanstalige nummers speelt. De thema’s van hun songs lopen uiteen van liefde tot politiek, maar zijn altijd up-tempo en dansbaar. Luister hun nummer Que Sera hier

 • MAYA SHANTI

  SOUL (WK 3+4)

  Maya Shanti is een singer-songwriter uit Amsterdam die met extreem veel gevoel soul/ pop nummers brengt. Ze werd o.a. bekend door het programma Giels Talentenjacht maar wij ontdekten haar via het boekingsplatform Plugify.

 • BAND WITH BENEFITS

  PARTY BAND (WK 4+5)

  Een avond vol Hits, meezingers, Pop & Rock, dat is Band With Benefits. Op hoog tempo een groot scala aan de meest bekende hitjes in verschillende  medleys. Trek je dansoutfit aan!

 • PIERRE ET LE OPTIMISTES

  SWING (2+3)

  Pierre et les optimistes is een vrolijke swing-band welke je doet denken aan een klein frans café uit de jaren ’30. Met snelle ritmes, Franstalige songs en melodieuze solo’s zorgt Pierre voor een erg energiek optreden. Beluister hier het nummer “Oudegracht Swing

 • ELLEN TEN DAMME

  ROCK & INTEGER (WK 2+3)

  Ellen ten Damme is een Nederlandse zangeres en actrice met onder andere rollen in Flikken Maastricht en Volle maan. Tegenwoordig treed ze vooral op samen met haar live-band en heeft ze een voorkeur voor een afwisseling van rock en ingetogen nummers. Deze zomer zal ze samen spelen met Pierre Et les Optimistes.

 • LOTTE WALDA

  PUUR (WK onbekend)

  Lotte Walda is een singer songwriter uit Heerlen (Limburg) welke doorbrak via Giels talentenjacht. Ze schrijft eigen verhalende nummers, puur en vanuit het hart geschreven. Daarnaast covert ze nummers vanuit de jaren ’60 & ’70. Denk aan Janis Joplin en Nina Simone. In 2016 stond ze o.a. in Paradiso met Douwe Bob Posthuma.

 • Cliff de Zoete

  TECHNO (WK 5+6)

  Cliff de Zoete is een Amsterdamse DJ met een voorkeur voor techno. Het blijft voorlopig spannend in welke week hij optreedt. Cliff de Zoete draait op feesten als Graefenthal en La Rêve en ontwikkelt inmiddels zijn eigen EPs bij INLAB Records. Beluister zijn liveset hier en je weet waar we het over hebben.

 • Disco Karavaan

  DISCO (Residential DJ's)

  De 80’s DJs van Disco Karavaan brengen Disco terug naar de dansvloer. Met de nodige techno ervaring hebben deze DJ’s hun focus op vrolijke disco techno. Met de volledig omgebouwde DJ-booth-caravan staan de DJ’s van Disco Karavaan als residents op Enter The Wave.

 • Charmplay

  POP/FEEL-GOOD (WK 1+2)

  De band Charmplay combineert catchy melodieën met een energieke live-performance. De feel-good nummers van deze vijf artiesten passen perfect bij een zonnige namiddag aan het strand. Je beluistert hun demo Trenchcoat hier.

 • MUSQTON

  FRANSE DISCO (Residential DJ's)

  Met een combinatie van heerlijke disco tunes en Franse chansons zijn is DJ-team MusQton een lekkere toevoeging voor elk strandfeestje. Het team maakte in het allereerste jaar het debuut en zal ook dit jaar weer acte de présence geven op het Enter The Wave surffestival.

 • SEM DYLAN

  RAUW (WK onbekend)

  Sem Dylan is een Rauwe Nederlandse singer songwriter, die o.a. bekend werd via de beste singer songwriter. Zijn stijl is puur, eerlijk en gebaseerd op de dagelijkse dingen.

 • KITSCH ‘n CREW

  DANS / SING ALONG BAND (WK 1+2+3)

  Kitsch ‘n Crew is een ultieme party-band met een snelle performance van korte hitjes. De 9 koppige band staat garant voor een energieke dans en sing-along avond.

 • JUMELAGE

  FUNKY HOUSE (WK onbekend)

  Dansjes in het zand & het strand, yes! De Utrechtse DJ Jumelage is een lekkere toevoeging aan onze line-up en zal disco funky house voor draaien je op het Franse strand van Naujac-sur-mer.

 • KAREL J SCHEPERS

  NEDERPOP (WK onbekend)

  Karel J Schepers maakt unieke Nederpop in navolging van bands als doe maar, blof en de Dijk. Zijn muziek valt op en brengt hem o.a. in DWDD en Giels Talentenjacht. Beluister zijn nummer Wie Vangt Me Op hier.

 • KOSTERLIJK VERMAAK

  DISCO HITJES (WK onbekend)

  Kosterlijk Vermaak is residential DJ in het Gras van de Buren Utrecht. Met zijn wekelijkse combinatie van funky disco platen komen al de guilty pleasures uit je hitzone verzameling voorbij. Ongegeneerd losgaan is een pre.

 • JUDY BLANK

  AMERICANA (WK 7+8)

  Judy Blank werd bekend met haar kleurrijke pianonummers, waarin sterke melodieën en een krachtig, authentiek stemgeluid de toon zetten. Op haar recente muzikale reis naar Louisiana ontwikkelde ze een nieuwe sound. Samen met haar gitaar bezingt ze dagelijkse strubbelingen met een stem waar je kippenvel van krijgt. Beluister haar nummer Mary Jane hier

 • DAVID BENJAMIN

  Singer/Songwriter (WK 2)

  David is een Amsterdamse singer/songwriter die mee heeft gedaan aan De Beste Singer/Songwriter van Nederland. David heeft nummers geschreven zoals: ‘Friends’, ‘Can’t get my head around loving you’ en ‘Crazy’. Dit jaar komt David Benjamin ons vermaken in week 2. Beluister zijn nummers hier

 • STARFISH

  SUMMER REGGAE (WK 5+6)

  Starfish is een jonge band welke een combinatie speelt van Reggae en Rock. Starfish is afkomstig uit Heemskerk en hun muziek is heerlijk op een zonnige dag aan het strand. Precies de bedoeling dus. Luister hier hun nummer No Rasta

 • I’M WITH STUPID

  REGGAE (WK 2+3)

  I’m With Stupid is een Utrechtse reggaeband welke is uitgegroeid tot een go-to party starter op verschillende festivals in Nederland, waaronder Surfana, Lalaland en het bevrijdingsfestival in Utrecht. I’m with stupid combineert reggae met rock en dub. Hun unieke mix beluister je hier.

 • CLOSE 2 FIRE

  POP (WK 3+4)

  Close 2 Fire begon als akoestisch vrienden-duo en is inmiddels een vierkoppige band die een mooie combinatie van catchy popsongs en eigen nummers speelt, begeleid met drums, gitaren, tamboerijn en mondharmonica.

 • CHARLOT MAE

  PUUR (WK 1+2)

  Singer-songwriter Charlot Mae schrijft sinds haar 14e eigen nummers en speelde, begeleid door haar piano, eerder al op 3FM en in Paradiso. Je beluistert haar nummer Stand Up hier.

 • CHARLEON

  ELECTRONIC / SAX (WK 1+2)

  CharLeon is een DJ en saxofonist uit Amsterdam die heerlijke solo’s speelt op de meest dansbare dance platen. Lekkere Feel good music dus, gemaakt voor op het strand.

 • MEX RAY

  DEEP HOUSE & OLDSKOOL HITJES

  Mex Ray is een Nederlandse DJ die niet vies is van wat variatie. Ze begon met het draaien van deep house en waagt zich nu ook aan de lekkerste oldskool hitjes en urban vibes. Na gedraaid te hebben in Hongarije, Frankrijk en Marokko komt ze ons nu een handje helpen tijdens week 5+6!