Evenement

logoETW

Enter The Wave 2019

Naujac-Sur-Mer, Zuid-Frankrijk

Sfeer

Op Enter The Wave staat de sfeer centraal. Daarom overnacht je in grote, comfortabele tipi tenten en is er een gemeenschappelijke festival area met lounges, beachbars, podia en een grote diner tent. De tipi tenten staan opgesteld rondom ons beachvolleybalnet, waar heel de dag door kan worden gespeeld. Ons terrein is besloten en daarom alleen toegankelijk voor mensen met een Enter The Wave bandje.

Muziekinstrumenten, long-skateboards en beachcruisers kunnen op elk moment van de dag worden geleend aan de bar. Zo kun je gemakkelijk de omliggende dorpjes verkennen. Ook is het mogelijk om voor een kleine prijs de hele vakantie lang yogalessen te volgen, aan het meer of midden in de naaldbossen. Gedurende de week zal het diner 4x gratis verzorgd worden en kun je jezelf opgeven voor een lopend ochtend-buffet tussen 10 en 12. Verder kun je bij de verschillende restaurants en eettentjes op de camping dineren of inkopen doen bij de supermarkt.

bomenbos2

Festival

Op het festival terrein staan een aantal beachbars, lounges en ons podium, welke plek biedt aan verschillende DJ’s, bands en singer-songwriters. De line up voor aankomende zomer wordt nog gevormd en zal ruim voor de zomer bekend worden gemaak. Bekijk de line up 2018 voor wat je kunt verwachten!

Het festival Enter The Wave vindt plaats aan een klein meertje tussen de Franse naaldbossen, in de buurt van de kust. Het festival is outdoor op een zanderige ondergrond, dus slippers uit en genieten op je blote voeten! Er is geen security en in het publiek sta je vaak op minder dan een meter afstand van de band. Na de optredens blijft een 24/7 bar de gehele nacht geopend en kun je genieten van de heldere sterrenhemel in Naujac-sur-Mer op een van de loungebanken aan het water. Verder kun je deelnemen aan de Open Mic avond of de kroegentocht richting Lacanau. Op donderdag is de festivaldag, waar de DJ’s van de Disco Karavaan het terrein overnemen en veranderen voor het themafeest Tipitân.

Surfen

Bij aankomst kun je kiezen aan welke activiteiten je deel wilt nemen. De locatie is perfect om te surfen dus dit wordt zeker aangeraden. Als je voor een surfpakket kiest krijg je naast een surfplank en wetsuit voor de hele vakantie ook begeleiding van onze eigen surfleraren.

kajaetwsite

Locatie

Enter The Wave vindt plaats in Naujac-sur-Mer, een surfdorp midden in de naaldbossen van de Franse Aquitaine regio. Het festival terrein beslaat 5000m2 en bevindt zich vlak achter de duin, op nog geen 150 meter van zee. Een ideale plek dus om onze tipi’s op te zetten. Je overnacht met 2 tot 5 personen in een ruime tipi tent. Deze zijn al opgezet bij aankomst. Je neemt zelf een matje en slaapzak mee. Naast de beach bars en podia staan op het festival terrein o.a. lounge areas met hangmatten, hottubs en een aantal grote festivaltenten. Ook staan er enkele kleine tentjes vrij voor gebruik over het terrein verspreid. Vlak naast het tipi terrein bevinden zich nog een aantal eettentjes, barretjes en een supermarkt.

 

Meer info

Tipi's

Kamperen hoeft niet altijd basic te zijn. Op Enter The Wave slaap je in ruime, comfortabele tipi tenten van 5×5 meter (3-5 personen) of 3×3 meter (2 personen) waarin je rechtop kunt staan. Je geeft op locatie zelf aan met welke vriend(inn)en je de tipi gaat delen en of je bijvoorbeeld naast een andere tipi wilt staan. Mocht je alleen reizen dan kun je, als je geen voorkeur hebt, een tipi delen met anderen die ook alleen reizen.
Busreis

Onze bussen vertrekken vroeg in de avond van de aanvangsdatum. Opstappen is mogelijk in Amsterdam (vertrektijd 16:45, Amstel Station) , Utrecht (17:45, P+R Leidsche Rijn) en Breda (18:45, Prinsenbeek Station)* . In de bus worden een aantal speelfilms gedraaid en zullen de lampen ‘s nachts uitgaan zodat iedereen zijn nachtrust kan pakken. We komen in de ochtend aan op de camping in Naujac-Sur-Mer. De terugreis met de bus start in de avond en in de volgende ochtend (einddatum) kom je weer aan in Nederland.

*Vertrektijden onder voorbehoud

Bagage

Aangezien de bus maar beperkte ruimte heeft voor bagage, is het volgende toegestaan met een maximaal totaalgewicht van 25 kilo:
1x reistas of koffer
1x handbagage
1x slaapzak
1x matje

Wanneer vooraf aangegeven kan je een surfplank meenemen. Tip: doe geen breekbare spullen in je ruimbagage en hang er een nametag aan!

Toegangsbandjes

Bij aankomst op het Tipi terrein zal iedereen in het bezit komen van een Enter The Wave bandje. Deze bandjes dienen als identificatie en moeten daarom gedurende de gehele week gedragen worden. Zonder bandje is toegang tot het Tipi terrein niet mogelijk. Op deze manier houden we ongewenste bezoekers buiten het terrein.

Stroom

Op het terrein zijn enkele oplaadpunten aanwezig die door deelnemers vrij te gebruiken zijn. Oplaadpunten kunnen op verzoek worden gebruikt en gaan na het plaatsen van de electronica weer op slot. Gebruik van deze oplaadpunten is op eigen risico. Enter The Wave is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van goederen bij de oplaadpunten.
Sanitair

Op het terrein zijn op korte loopafstand sanitaire voorzieningen aanwezig. Gebruik van deze voorzieningen is gratis. Douches zijn warm en van goede kwaliteit.
Drinkwater

Het Franse water is gewoon drinkbaar. Ook kun je water bij de camping-supermarkt halen.
Veiligheid
Bij aankomst op het terrein worden de campingregels en strandvoorschriften duidelijk uitgelegd. Houd je hieraan.
Wi-Fi
Er zijn Wi-Fi hotspots in het dorp op loopafstand.
Cash
Omdat het in Frankrijk niet altijd even makkelijk is om te pinnen in de directe omgeving raden wij aan genoeg cash mee te nemen. Verder rijden er dagelijks pinbusjes naar het naastgelegen dorp waar je cash kunt pinnen.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Grouptravels, de reisorganisatie achter Enter The Wave.

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING GROUPTRAVELS

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

GROUPTRAVELS V.O.F. (“GROUPTRAVELS”) kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van GROUPTRAVELS en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan GROUPTRAVELS verstrekt.

GROUPTRAVELS kan de volgende persoonsgegevens van je verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– Telefoonnummer thuisblijvers
– E-mailadres
– IP-adres

WAAROM GROUPTRAVELS GEGEVENS NODIG HEEFT

GROUPTRAVELS verwerkt je persoonsgegevens om contact met je op te kunnen nemen als je daar om verzoekt en/of om je te kunnen informeren over een product of dienst die je hebt afgenomen bij GROUPTRAVELS. Bij het afnemen van een dienst of product bij GROUPTRAVELS is het verplicht om bovengenoemde persoonsgegevens af te staan zodat wij je tijdig informatie kunnen verstrekken die noodzakelijk is om het product en/of de dienst af te kunnen nemen. Het niet verstrekken van deze persoonsgegevens leidt ertoe dat je geen product en/of dienst af kan nemen bij GROUPTRAVELS.

HOE LANG GROUPTRAVELS GEGEVENS BEWAART
GROUPTRAVELS bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
GROUPTRAVELS verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met je, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van GROUPTRAVELS worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die je browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. GROUPTRAVELS gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
GROUPTRAVELS maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief advertenties van GROUPTRAVELS zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informative: https://policies.google.com/privacy/update?hl=nl

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan GROUPTRAVELS te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. GROUPTRAVELS heeft hier geen invloed op. GROUPTRAVELS heeft Google geen toestemming gegeven om via GROUPTRAVELS verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN & OVERIGE RECHTEN
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@enterthewave.nl. GROUPTRAVELS zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op je verzoek reageren. Tot slot heb je het recht om de gegeven toestemming voor een bepaalde verwerking altijd in te kunnen trekken en je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de relevante privacytoezichthouder

GEAUTOMATISEERDE BESLUITVORMING
GROUPTRAVELS maakt géén gebruik van geautomatiseerde besluitvorming zoals bedoeld door de Autoriteit Persoonsgegevens.

BEVEILIGEN
GROUPTRAVELS neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door GROUPTRAVELS verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met GROUPTRAVELS op via info@enterthewave.nl.

GROUPTRAVELS is als volgt te bereiken:
Postadres: Lange Elisabethstraat 28a, 3511JD, Utrecht
Vestigingsadres: Lange Elisabethstraat 28a, 3511JD, Utrecht
Inschrijvingsnummer KvK: 60270780
Telefoon: +31(0)652288492
E-mailadres: info@enterthewave.nl

Clinics & materiaal

Naast de surflessen kun je voor slechts EUR 15 elke dag meedoen met de Yoga clinics. Deze vinden elke ochtend en soms ook in de avond plaats, op het strand of in de naaldbossen. Verder organiseren we longboard clinics en massage workshops, variërend per week.

Aan de bar zijn muziekinstrumenten (gitaren), longboards (& bescherming) en 25 beachcruisers van Johnny Loco gratis te leen. Zo kun je gemakkelijk naar een van de omliggende dorpjes fietsen of boarden wanneer je er zin in hebt. Ook hebben we een aantal Onewheels staan die je, met iets meer gebruiksaanwijzing, gratis kunt lenen.

Belangrijke documenten

Om Frankrijk binnen te komen heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Een geldig Nederlandse identiteitskaart (of paspoort) volstaat. Een Nederlands rijbewijs geldt hier niet als legitimatiebewijs. In geval van calamiteiten is het belangrijk dat je het pasje of polisnummer en polisblad van je reisverzekering bij je hebt. Als je via Enter the Wave je reisverzekering hebt afgesloten ben je verzekerd bij Allianz verzekeringen.
EHBO

Op het terrein zullen EHBO’ers aanwezig zijn. De organisatie kan je hier altijd naar doorverwijzen indien nodig.

Diefstal

Het is onverstandig om waardevolle zaken zoals een laptop of (dure) camera mee te nemen naar Enter The Wave. Het is mogelijk om een hangslotje voor je tipitent mee te nemen of bij ons te huren. Ook is het mogelijk om een kleine kluis te huren bij de receptie. Helaas kan Enter The Wave de mogelijkheid van diefstal niet uitsluiten. Laat spullen niet onbewaakt achter in de tent.

Enter The Wave alsmede de camping en lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.

Verloren voorwerpen

Verloren voorwerpen kunnen afgeleverd worden bij de bar. Gevonden voorwerpen zijn hier ook te vinden en terug te krijgen.

Routebeschrijving

Enter The Wave vindt plaats op camping le Pin Sec in het surfdorp Naujac-sur-Mer. Mocht je met de auto komen dan volgt een routebeschrijving later.

Alcoholgebruik

Enter The Wave is alleen toegankelijk voor deelnemers die 18 jaar of ouder zijn. Alcoholgebruik op het Tipi terrein is toegestaan mits hier op een volwassen manier mee om wordt gegaan. Niet naleven van de campingregels kan resulteren in verwijdering van het terrein.
Handicaps

Helaas kan Enter The Wave niet volledig voorzien in de vraag die handicaps met zich mee kunnen brengen. Echter zullen we wel proberen om het voor personen met een handicap mogelijk te maken deel te nemen aan Enter The Wave. Neem hiervoor contact op met de organisatie via info@enterthewave.nl

Niet toegestaan op het terrein

1. Wapens zijn verboden op het terrein
2. Industriële gasbranders en installaties zijn verboden. Het is wel mogelijk om een camping gasstelletje mee te nemen.
3. Generatoren zijn niet toegestaan. Dit vanwege geluidsoverlast.
4. Eigen party-tenten zijn niet toegestaan. Dit in verband met de ruimte die hiermee wordt bezet.
5. Vuur is gevaarlijk in een omgeving met tenten midden in de naaldbossen en daarom zijn kampvuren en fakkels evenals barbecues niet toegestaan op het Tipi terrein.
6. Huisdieren zijn verboden op het terrein.
7. Mobiele luidsprekers zijn niet toegestaan op het terrein vanwege overlast bij derden. Mini speakers zijn wel toegestaan, mits dit geen overlast veroorzaakt.
8. Het is niet toegestaan om op het terrein te handelen. Verkoopartikelen zijn niet toegestaan.
9. Drugs zijn verboden.

Door het betreden van het Tipi terrein verklaar je akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Ik wil nu boeken!