Locaties

Enter The Wave 2019

Enter The Wave zal in 2019 plaatsvinden op twee verschillende locaties. Waar het originele surffestival zich doorzet aan de Spaanse kust van Asturias, is het vanaf 2019 ook mogelijk om het luxe forestcamp te boeken in Biscarrosse Plage. Beide locaties zijn op korte loopafstand van het strand, met ruime tipi tenten en een gezamenlijk area.

ASTURIAS, SPANJE
SURFFESTIVAL

Het Enter The Wave surffestival vindt deze zomer plaats in onze eigen Surf Lodge op de Spaanse heuvels van Asturias, met uitzicht op een privé baai aan de Atlantische kust. Het surffestival richt zich naast surfen vooral op muziek. Hier kun je de meeste avonden verschillende optredens bekijken. Word wakker in je tipi tent met uitzicht over de Atlantische oceaan en loop ‘s avonds naar het bospodium waar elke avond live muziek van bands, DJ’s en singer-songwriters zal zijn.

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★★☆
Yoga: ★★★☆☆
Muziek: ★★★★★

Het Enter The Wave terrein bevindt zich op een heuvel vlak aan de kust met uitzicht op de oceaan. Aan de voorzijde van de heuvel kijk je uit op een idyllische surf baai en aan de achterzijde kijk je uit over de Cordillera gebergten. Ons terrein bevindt zich op nog geen 100 meter van de kust, zodat je binnen 2 minuten met je surfplank in het water ligt. De tipi tenten staan opgesteld rond een gezamenlijk terrein met lounges, een hottub en surfbar. De optredens gaan door in de verlaten loods van een oude kiwi-plantagen en in een verstopt bospodium op een aantal minuten loopaftand.

BOEK NU

spanje

BISCARROSSE, FRANKRIJK
FORESTCAMP

Wil je veel surf en meer luxe? Het Enter The Wave forestcamp in Biscarrosse is perfect voor een ontspannen surftrip. Het camp heeft een intieme setting onder de dichte naaldbossen van de Aquitaine regio in Frankrijk. ‘s Avonds kun je dineren in de verschillende restaurantjes in het surfdorp of kun je op het forestcamp genieten van een opgestookte hottub en akoestische optredens. Later op de avond treden verschillende Enter The Wave artiesten op in de kroegen van Biscarrosse.

Locatie: ★★★★★
Yoga: ★★★★★
Luxe: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Muziek: ★★★☆☆

Het Enter The Wave forestcamp ligt op korte loopafstand van de stranden van de Aquitaine regio, waar de zandbanken zorgen voor perfecte surfbreaks. Het camp ligt op een luxe camping tussen de Franse naaldbossen en op loopafstand van het kleine surfdorp Biscarrosse plage. Naast een prachtig strand biedt het dorpje de mogelijkheid om ‘s avonds uitgebreid te eten of te borrelen in een van de kroegen. Op het camp kun je luisteren naar akoestische songwriters gevolgd door een mooie avond in de stad, waar de surfbands van Enter The Wave in verschillende kroegjes spelen.

BOEK NU

france