ENTER THE WAVE SPANJE

Het Enter The Wave surfcamp vindt plaats op op de Spaanse heuvels van Asturias, met uitzicht op onze privé baai aan de Atlantische kust. Het surfcamp richt zich naast surfen vooral op muziek. Hier kun je de meeste avonden verschillende optredens bekijken. Word wakker in je tipi tent met uitzicht over de Atlantische oceaan en loop ‘s avonds over de kiwivelden naar het terras voor live muziek van bands, DJ’s en singer-songwriters.

Locatie: ★★★★★ | Surf: ★★★★★ | Luxe: ★★★★☆ | Yoga: ★★★☆☆ | Muziek: ★★★★★

Locatie: ★★★★★
Surf: ★★★★★
Luxe: ★★★★☆
Yoga: ★★★☆☆
Muziek: ★★★★★

Het Enter The Wave terrein bevindt zich op een heuvel vlak aan de kust met uitzicht op de oceaan. Aan de voorzijde van de heuvel kijk je uit op een idyllische surf baai en aan de achterzijde kijk je uit over de Cordillera gebergten. Ons terrein bevindt zich op nog geen 100 meter van de kust, zodat je binnen 2 minuten met je surfplank in het water ligt. De tipi tenten staan opgesteld rond een gezamenlijk terrein met lounges en een surfbar. De optredens gaan door op ons terras achter een oude kiwi-plantage.

WHAT TO DO WHERE

SEPERATOR1

DE KIWI

DE KIWI

Verscholen achter de typische Spaanse Kiwi plantage vind je ons terras rondom een verlaten barn. Hier zul je de mooiste avonden beleven.

TIPI STAGE

TIPI STAGE

Midden op het terrein in de heuvels en aan de voet van de hoge bergen, staat het Tipi podium waar je in de avonden live muziek kunt verwachten.

PLAYA VIDIAGO

PLAYA VIDIAGO

Playa de Vidiago is een van de mooiste stranden die je ooit zult zien. Het bestaat uit 2 baaitjes met in het midden het restaurant van camping La Paz.

CITYTRIP SANTANDER

SANTANDER

De citytrip Santander (35,-) wil je niet missen. In de middag kun je shoppen & tapas eten en daarna gaan we met de groep langs verschillende kroegen.

24/7 BEACHBAR

24/7 BEACHBAR

De bar op Enter The Wave is 24/7 open. Kom jij ‘s ochtends vroeg aan de bar voor een drankje? Je bent altijd welkom!

EL CAMINO

EL CAMINO

Enter The Wave ligt aan de wereldberoemde wandelroute Camino de Santiago Compostela, met de leukste restaurantjes op loopafstand.

FESTIVALDAG TIPITÂN

FESTIVALDAG TIPITAN

TipiTan, de festivaldag waarop iedereen zich omtovert tot indiaan en de hele dag geniet van verschillende activiteiten.

OPEN MIC NIGHT

OPEN MIC NIGHT

Alle acts, van zang tot comedy, zijn welkom op de open-mic night. Bereid je voor en de stage is yours!